lørdag den 14. april 2018

Gammel øl på nye flaske

Det var med stor glæde at jeg fik lov til at lave denne her flaske, den har stor privat betydning for mig, så at få den tilsendt og lave om til en konfirmationgave og derved videregive den var suverænt.

Opgaven lød egentlig på om jeg ikke bare kunne lave nogle blå blomster og sender over...men egentlig var jeg lidt nervøs for, at de bare skulle sættes på den brune flaske, hvilket ikke passede til den ide, jeg havde skabt i hovedet..så beskeden retur var..send den over, så laver jeg den da lige...så ved man godt hvad den næste uge skal gå med :O)
Den brune 2,5 ølflaske startede jeg med at spritte af og pakke de dele ind, der ikke skulle males ind med plast og tape.
Jeg have fået af vide at, man skulle være sikker på at man brugte det rigtige spraymaling til glas, men da jeg spurgt den lokaler maler ad, sagde han "du kan sagtens bruge det billige" - fint..så var det hjem og sætte kæresten igang med at male, så jeg var sikker på at der ikke blev løber på flasken og jeg kunne komme igang med de andre ting der skulle på flasken...
Nemlig foamiran blomster, som jeg ikke har prøvet at arbejde med før. Men fik lavet nogen forskellige, nogen blev der anvendt punch, hvilket gik fint til nogen af dem, men andre ikke, så tænker at den nok skal være god skarp, til at bruges til foamiran.
Andre der brugte jeg dies også satte jeg dem lidt forskelligt sammen også ellers gang i stygejernet og sætte forsigtigt blomsten op til varmepladen, så de krøllede ganske fint sammen.

De fleste blomster egentlig hvid foamian, men er blevet sværtet til med Distress Ink fra Tim Holtz - åhhh man bliver smurt ind..så kan man arbejde med gummihansker, så gør det og så skal man lade det tørrer godt ind, inden man arbejder videre..næste dag er knap så slemt.
Jeg havde ikke så mange stamens (dem der inde i midten af blomsten) så har brugt 3D balls.
Nu er jeg så heldig at have en Silhuette Cameo og er flittig bruger af den, så jeg fik skrevet en tekst med sølv og sat på den malede flaske.
Jeg havde lavet nogen lidt størrer blomster som var de første jeg satte på, for at have noget at pejle mig ind på når jeg nu gik igang med at sætte dem fast.
Jeg prøvede med limpistol, men den er jeg ikke gode venner med, så anvendte Glossy Accent og det holder..når det først lige tørrer.

Jeg stansede små blade ud og satte rundt ind rundt omkring, for at dække huller og så limmede jeg nogen små stenkugler på oven på blomsterne.
Låget blev sat til med små sten, da det var lidt kedeligt at se på.

Tak, for den speciele opgave, hvor jeg fik lov til at forvandle min bryllupsflaske til en konfirmationsgave og derfor har lagt hele mit kreative hjerte i - den skulle bare være perfekt og det blev den.

Tak, fordi du læste med, jeg håber du fik mod på at forvandle gammelt til nyt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar